Nieuws & Evenementen

Pigture group (Internationale groep – Nederland) P. van Sundert RA, Corporate controller – product Legal Platform – referent

Pieter schreef op Pinpoint het volgende:

De tools zijn gebouwd op basis van ruime ervaring in diverse financiële functies van de eigenaar. Direct contact verloopt makkelijk en aanpassingen (op ons verzoek) bleken snel en eenvoudig in de tool (Legal Platform) te kunnen worden verwerkt. Naast de praktische ervaring van Andre Salomons is voor de opzet van legal platform ook gebruik gemaakt van juristen. Het is naar mijn mening een goed bruikbare en flexibele tool geworden.

Slecht   Wij hebben geen negatieve ervaringen met Smart Sharepoint solutions.

Aanvullende opmerkingen

Wij gebruiken Legal Platform een oplossing van Smart Sharepoint Solutions die ons ondersteunt bij het beheren van juridische documenten en het op eenvoudige wijze raadplegen en delen van informatie uit de juridische documenten. Vooral het onderdeel Company Register blijkt een fantastische oplossing te zijn. Het beheren van formele documenten van de groepsmaatschappijen (circa 50)was een lastige klus, via het company register zijn alle documenten snel beschikbaar en overzichtelijk te benaderen. Door middel van kenmerken per document en views worden totaal overzichten gegenereerd die in één oogopslag belangrijke informatie geven. Ook het beheer van contracten van klanten en leveranciers kan nu ook veel beter worden gemanaged. Legal Platform heeft ertoe bijgedragen dat wij nu veel meer in control zijn m.b.t. onze juridische documenten.

Lees Pieter van Sundert’s beoordeling van Legal Platform op Pinpoint

Op FM.NL gaf hij in een interview het volgende commentaar:

Compliance is heel belangrijk voor jullie?
Klopt, we hebben een uniformeringslag gemaakt in onze contracten en leveringsvoorwaarden. We moeten goed op de hoogte zijn van de betekenis van verschillende artikelen in het opzetten van onze contracten. Onderhandelingen kunnen namelijk alle kanten opgaan. We hebben ook een juridisch platform geïmplementeerd, genaamd Legal Platform, een oplossing gebaseerd op Microsoft SharePoint (samenwerkingssoftware). Dit geeft heel veel inzicht.

Lees het hele interview

Lees de praktijkcase:

This post is also available in: Engels